Arrangementer

 

På med pilen…

 

Pilefletterne har forårstravlt. Det er ved at haste med at få høstet de sidste pil, og desuden er stenhuggerne begyndt at stampe i jorden for at komme i gang. Det presser pilefletterne, fordi de har brugt Huggehallen til opbevaring af pilebundterne, mens de venter på at blive sorteret og bundtet op til tørring-

De færdige bundter mærket med sort og årgang skal herefter tørre i et halvt års tid, så det store arbejde med at høste og bundte handler om at have materialer nok til efterårets og de næste vinters flettearbejder.

Pilen sorteres efter længde, og kviste med alt for mange sideskud sorteres fra til brug som flet med frisk pil.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Otte af pilefletterne har været på to dages kursus hos Tove Badstue. Her er nogle af de fine resultater af kursusdagene.

 Årets generalforsamling

holdes i Husflidshuset torsdag den 14. marts. Der startes med fællesspisning kl. 18.30. Dagsordenen fremgår af klubbadet, som er udkommet.

 Trædrejerholdet

onsdag formiddag ønsker alle en Glædelig Jul og et Godt Nytår. Vi mødes igen 2. januar.

 

Aase synes, man også skal være god ved de små i julen.

Trædrejerværkstedet blev støvet af

 

 

 

 

 

 

 

 

 

I forbindelse med julearrangementerne i Husflidshuset har trædrejerværkstedet fået en hovedrengøring, hvor der blev støvet af både oppe og nede.

Juleafslutning

Thy-Mors Husflid holdt juleafslutning/julehygge mandag den 3. december med god tilslutning. En hyggelig aften med bankospil om de medbragte pakker efterfulgt af gløgg og æbleskiver samt amerikansk lotteri med fine gevinster. Nogle var mere heldige end andre, men sådan er det jo, når det gælder spil.

 

Julemarkedet en stor succes

Årets julemarked søndag 18. november blev en stor succes. Ikke mindre end omkring 400 gæster besøgte julemarkedet i Husflidshuset og Forsamlingshuset, hvor der var stor søgning ved de mange salgsborde.

 

Tombolaen med de mange præmier var et stort trækplaster.

 

 

 

 

 

Stenhuggerne havde deres egen udstilling i Huggerhuset.

 

 

 

 

 

En del af trædrejernes ting var udstillet i trædrejerværkstedet.

 

 

 

 

 

Der var god efterspørgsel på mad og drikke – ikke mindst gløgg og æbleskiver.

 

 

 

 

 

Se flere fotos fra julemarkedet under Billeder