Så blev der høstet pil……

Onsdag den 7.januar høstede vi pil på Skallerup Friskole´s jorder. Vi havde luret lidt på vejret. Ifølge vejrudsigten var onsdag den bedste dag. Og det holdt stik. Så vi mødtes i husflidshuset, da det blev lyst. Vi var 9.  8 til at klippe og 1 til at transportere. Godt bevæbnet med felco sakse, ørnenæb og snor drog vi ud i vådområderne. Tage kørte omgående fast. Men det gjorde ikke noget. Det var længe siden, det Falck abonnement var blevet brugt. Så mens han ventede på assistance , hentede han det ene bundt nyklippet pil efter det andet. Vi høstede rub og stub. Og da vi var færdige, havde Falck fået bil og trailer trukket fri. Mandag den 19. sorterede vi hele herligheden. Nu skal det tørre og så skal det opbevares i pilerummet. Da vi hørte, trædrejerne ville udvide, gjorde vi straks krav på eget værelse. Og det fik vi. Det næste bliver en lang fryser. Så har du en stående, så sig endelig til. Vi tror, der er pil til et år`s forbrug.

PIL 3PIL 2 Pil 1 PIL 4 PIL 3 PIL 5